Carnaval 2025:

61e carnavalsseizoen geopend met prinsenbal

Het 61e carnavalsseizoen van C.V. De Krabbetukkers is afgelopen zaterdag geopend met een Prinsenbal in Hotel Den Helder. Tijdens deze besloten avond is Prins Danny I opnieuw voorgesteld als Prins der Krabbetukkers.

De in oktober herkozen hoogheid gaat samen met zijn gevolg aan de slag om alweer het 61e carnaval in Waaienburg op feestlelijke wijze in goede banen te leiden. Dit zal niet gebeuren in het vertrouwde Bastion Pierre in sport- en evenementencomplex Quelderduijn maar op Willemsoord die we voor de gelegenheid omdopen tot Krabbenoord. Hier zal het feestpaleis “Bastion Pierre” uit de grond herrijzen.

Ook heeft de vereniging twee nieuwe leden verwelkomt; Peter Meijer en Nick van Dijke.

En wat zeker niet op onze openingsavond mag ontbreken is een huldiging. Deze keer viel de eer aan Laurens van Zoonen. Al jaren een vast gezicht in het vrijwilligersgilde van onze vereniging. Hij werd benoemd tot Ridder in de orde van de Carnavalshoed en kreeg de bijbehorende versierselen omgehangen door prins Danny I.

Zo is met een driewerf alaaf het carnavalsseizoen van De Krabbetukkers geopend. Carnaval valt in 2023 op 18, 19 en 20 februari. De start van de (online) kaartverkoop zullen we spoedig bekend maken.

Delen op social media?

Deze website is een Zaak van Maak

Carnaval in Waaienburg

t/m 2028

2025
1, 2, 3 maart

2026
14, 15, 16 februari

2027
6, 7, 8 februari

2028
26, 27, 28 februari