Krabbetukkers

Streng rookbeleid tijdens carnaval

Via de sociale media en hand-outs bij de kaartverkoop is het al duidelijk gemaakt aan de vele feestgangers die komend weekend in Bastion Pierre feest zullen vieren: Tijdens het carnaval zal er streng worden gehandhaafd op het roken in de zalen.

Er zijn twee rookruimtes gerealiseerd aan beide kanten van het feestpaleis, er hangen overal borden met verboden te roken, het staat achterop de kaarten en het wordt zelfs omgeroepen. Besluit iemand toch om binnen te roken, dan wordt deze persoon door de security direct verwijderd.

Al deze maatregelen lijken misschien wat overdreven, maar ze zijn helaas noodzakelijk. Het afgelopen carnaval was het ook al verboden om binnen te roken, maar het werd toch gedaan waardoor onze vereniging een fikse boete moest betalen. Aangezien wij onze vergunning niet willen riskeren moeten we nu wel streng zijn.

Alle feestgangers moeten zich realiseren dat als zij binnen roken, zij hun eigen feest eigenlijk om zeep helpen. We roepen dan ook iedereen op om zich aan het rookverbod in de zalen te houden. Wij hopen nog jarenlang het carnaval te mogen vieren in Waaienburg, dat hoopt u toch ook?

Bestuur CV De Krabbetukkers

About the Author: Protocollist

Protocollist