Krabbetukkers

Krabbetukkers kijken terug op geslaagd 56e carnaval

Carnavalsvereniging de Krabbetukkers kijkt terug op een zeer geslaagd 56e carnaval op 10, 11 en 12 februari.
In een uitverkocht Bastion Pierre ontving prins Jan 1 uit handen van burgemeester Schuiling op 10 februari onder groot enthousiasme de stadsleutel . Drie dagen lang zwaaide de prins vervolgens de scepter over Waaienburg.

Het carnaval verliep dit jaar zonder noemenswaardige incidenten. Dit tot volle tevredenheid van het bestuur van de carnavalsvereniging. Het Krabbetukkersfestival op zaterdagavond was een groot succes. Deze avond is de laatste jaren al vaak binnen 2 uur uitverkocht. De Snipperavond, altijd de gezelligste avond, was weer vaak een weerzien van oude bekenden uitgedost in de mooiste garderobes.

Zondagmiddag tijdens het kindercarnaval wist zangeres Monique Smit de vele honderden kinderen weer volop te vermaken. Monique haalde vele kinderen het podium op en ging ook net zo makkelijk het publiek in. Een heerlijk feestje met, door en voor de kinderen! Een vijftal lagere scholen zonden een afvaardiging van kinderen met een dans act.

Direct na het opsteken van de grote verlichting in Bastion Pierre om 01.55 uur werd op 12 februari het carnaval afgesloten en begon de vereniging bijgestaan door vele vrijwilligers weer met het afbreken van het feestpaleis.

Het bestuur dankt alle medewerkers, vrijwilligers, sponsoren voor hun medewerking en inzet.
Het carnaval in 2019 zal plaatsvinden op 2, 3 en 4 maart.

Gemeentebestuur draagt  voor 3 dagen macht over aan prins Jan

Gemeentebestuur draagt voor 3 dagen macht over aan prins Jan

About the Author: krabbetukker

krabbetukker