Krabbetukkers

Carnavalshoed voor medewerkers snackbar

Zondagavond zijn Els Rullens, Ronald Lagendijk en Yoka van Eijbergen door de Krabbetukkers gehuldigd. Middels een proclamatie door prins Jan 1 werden de drie medewerkers uit de snackbar benoemd tot Ridder in de orde van de Carnavalshoed en de eer der Krabbetukkers waardig gekeurd.

“Wij Waarderen hun inzet als medewerkers van de snackbar tijdens de feestavonden van onze carnavalsvereniging “De Krabbetukkers” aldus de prins. De prins wist verder te vertellen op de hoogte te zijn van de door hen op klantvriendelijke wijze gepresenteerde broodjes ham, kaas, worst, beenham en de tientallen gehaktballen, waardoor zij met hun snackbar-collega’s de vele honderden feestgangers met een voldaan gevoel huiswaarts laten keren.

Voor de prins staat het vast dat het carnavalspubliek een bezoek aan de snackbar in Bastion Pierre als één van de hoogtepunten van het carnaval ervaart en daarom bewondering heeft voor de souplesse, de inschikkelijkheid en het improvisatievermogen om aan de uiteenlopende wensen van honderden feestgangers tegemoet te komen.

Daarom een huldiging tot Ridder omdat genoemde personen in grote mate hebben bijgedragen tot het succes van onze vereniging, waardoor het carnaval in onze goede stad tot 1 van de topevenementen van het jaar kan worden gerekend.

Hierna werden versierselen behorende bij de orde van de Carnavalshoed omgehangen door de prins bijgestaan door zijn hofdames.

Ronald Lagendijk, Yoka Eijbergen en Jack van Os

Ronald Lagendijk, Yoka Eijbergen en Jack van Os

Els Rullens

Els Rullens

About the Author: krabbetukker

krabbetukker